RL Acura's 300HP All Wheel Drive luxury sedan...

2000 RL idling/ignition problem

  #1  
Old 12-04-2012, 06:58 PM
Thread Starter
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default 2000 RL idling/ignition problem

hi. i have a 2000 RL with 395k miles, the motor has about 300k, with the original transmission.

I have an intermittent problem where the TCS light comes on, the check engine light starts flashing and the car starts shaking and dieseling and struggles to idle. my guess is that only one cylinder bank is actually firing. it will drive, but with limited power and sometimes it will snap back to normal for a few seconds (check engine light will remain on however) and then go back to making the whole car shake while it struggles to drive.

when this starts to happen i can usually turn the car off and back on and it will go away, however today i turned it on and off a few times and it still wouldnt run right.

I have tried replacing the ignition control module twice with used ones, however this did not resolve my issue.

Any thoughts would be great.

Thanks

Jordan
 
  #2  
Old 06-08-2017, 09:56 PM
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Default

How long have you had the car?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
procharlie
TL
4
10-15-2012 01:49 PM
aquag
General Tech
0
07-06-2012 12:01 AM
oneforall
General Tech
0
12-06-2010 02:51 PM
kempo
General Tech
0
08-19-2009 12:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2000 RL idling/ignition problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.