RL Acura's 300HP All Wheel Drive luxury sedan...

I need help

  #1  
Old 03-07-2009, 11:07 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: United States
Posts: 4
Default



ok i have a Acura RL 2006.. i am trying to get the data connection to work so i can receive email! but i try to connect and it wont work. i have a blackberry storm unlocked with tmobile. i have the blackberry data connection. do you guys think it don't work b/c my phone is unlocked. can some one shed some light on this for me.





the car is great. i just have that problem. please some help. and reply to me thanks[img]smileys/smiley1.gif[/img]
 
  #2  
Old 03-07-2009, 12:06 PM
L3GDKANG/JDM-KA's Avatar
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Posts: 285
Default

when you get phones unlocked you sometimes loose feathers and this might be what you have lost. try checking it with someones unlocked phone.
 
  #3  
Old 03-07-2009, 12:35 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: United States
Posts: 4
Default

oh damn. that sucks. then i will try with my wife phone and see if it works with hers. thanks... i'll keep you posted tho
 
  #4  
Old 03-07-2009, 12:47 PM
L3GDKANG/JDM-KA's Avatar
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Posts: 285
Default

ok let me know how that works out for you.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
rnr568
Integra
1
02-12-2008 11:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: I need help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.