General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here...

TLS 3.2 with no spunk

  #1  
Old 09-05-2011, 11:00 PM
Thread Starter
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default TLS 3.2 with no spunk

2002 TLS 3.2 seems like it's only running at about 70% of normal...130K miles on it...replaced plugs at 103K and diagnostics were normal then...Feels like an issue with getting adequate fuel...OR...perhaps an emissions issue where oxygen levels are wrong...I feel an occasional lugging at around 30MPH but checked the plugs again today and they are clean and tight... problem still persists...also I hear an occastional noice that sounds like a bit of a chattering...Can anyone answer these questions?

What are the specs for the ignition coils on this model?

Should I consider replacing the fuel filter and/or fuel pump? I understand the filter is on the fuel pump, inside the gas tank? As far as I know there is not other fuel filter?

How 'bout replacing fuel injectors? I have run Marvel Mystery Oil 3 times thru and no help...

What about catalytic converter?

Am I missing anything? Thx Much for any help...Merril J...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
blue03tls
Private For Sale/Trade Classifieds
2
03-21-2007 01:51 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: TLS 3.2 with no spunk


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.