New Member Area New to Acura Forum? Stop in tell us about you...

Hey, I'm a proud 89 Legend owner!

  #1  
Old 03-26-2014, 08:33 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Default Hey, I'm a proud 89 Legend owner!

Hey guys I came here in hopes of finding some people who may be in a similar situation as me or who could at least help. My car is a fixer-upper for sure, but I love it. I made a post in the Legend sub-forum but I noticed it hasn't been active since 2013. I was curious if anyone has had similar problems or could help me.

"Hey guys first post time poster here. I picked up a legend last year and finally got it on the road this week. It needs a little work but I'm loving it so far.

So my windshield wipers are no longer working and I'm looking for some insight into the situation. Whenever I turn them on I can hear the little motor trying to push them but they won't move. But I can manually move them

Also my windshield wiper fluid does work."

Thanks guys!
 
  #2  
Old 03-27-2014, 06:03 PM
WheelBrokerAng's Avatar
Administrator :
Join Date: Oct 2004
Location: Canton/Massillon Ohio 44646
Posts: 29,276
Default

Hey! Welcome to the forums..Are they able to move with your help?
 
  #3  
Old 04-05-2014, 10:31 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Default

Yes they do.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
auntiek8e
Legend
0
04-27-2008 07:21 PM
ENFORCER99
Legend
1
08-30-2007 10:15 PM
speedfreak07
New Member Area
0
01-15-2007 05:31 PM
ultimate_17
New Member Area
0
02-24-2006 11:13 AM
chet059
New Member Area
4
10-24-2005 04:34 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Hey, I'm a proud 89 Legend owner!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.